Nyheter

Välkommen till Elmia Park 2017- den ledande mässan i grönytebranschen. Den 26-28 september kommer vi vara där och presentera produkter och nyheter. Bl.a kommer vi att demonstrera en batteridriven redskapsbärare med batteridrivet klippdäck.

Önskar ni en personlig visning får ni gärna kontakta oss (se tel.nr under kontakt).

För mer info och biljetter (fri entré) följ nedan länk
www.elmia.se/park


Välkommen till Elmia Park

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden kPHAgy:
Kommentarer:
Fortsätt »

Nya huvudägare
2017-11-16


Västerservice Tractor AB har fått en ny huvudägare. Vi är glada att kunna presentera en lösning som gör att vi framåt skall få bättre förutsättningar att fortsatt utveckla verksamheten.

Bröderna Conny och Roger Carlsson, RK Konsult i Trestad AB tillsammans med Stavdal AB är Västerservice Tractor AB:s nya huvudägare. Samtidigt kvarstår den nuvarande företagsledningen som minoritetsägare.

Vi öppnade en verkstad i Trollhättan under 2016 och vårt mål är att utveckla vår närvaro i detta område samt att få möjlighet att utveckla vår verksamhet i hela Västra Götalandsregionen som helhet.

Vi hoppas och tror att denna konstellation tillsammans med vår fantastiska personal skall kunna ge våra kunder en ytterligare förbättrad service.


Bolibompa fre. 3/11
2017-10-31

Se oss på Bolibompa på fredag 3 nov. där vi gästspelar och bl.a. visar upp Stama-truckar i barnprogrammet Fixa bröllopet!

I detta avsnitt ordnas ett superhemligt bondebröllop på en bondgård. Barnen får bestämma över sina föräldrars bröllop och allt är hemligt fram till själva vigseln.

Se avsnittet här


Läs alla nyheter »