Husqvarna


Nu lanserar Husqvarna fyra nya batteriprodukter för villaägaren med höga krav. Inget störande motorljud, ingen bensin behövs och därmed avges inga farliga utsläpp. Dessutom kan du flytta ett batteri mellan olika produkter.

Husqvarnas nya batteriprodukter är en motorsåg, en gräsklippare, en häcksax och en trimmer, som framför allt har gemensamt att de är tysta. För dig som är villaägare betyder det att du kan jobba i trädgården när du vill, tidiga helgmorgnar och sena kvällar, utan att störa grannar. Dessutom är de snällare mot miljön, dig och omgivningen eftersom de är batteridrivna och därför inte avger farliga avgaser.

Batteriprodukterna har låg vikt, är ergonomiska att använda och har en kontrollpanel som är lätt att hantera och förstå sig på. Du startar och stannar med ett knapptryck och du kan aktivera savE-knappen för att spara kraft och därmed få extra lång körtid på en laddning.

Nya ”gåbakom” gräsklipparen LC 141 VLi är självgående och har variabel hastighetsinställning.

120i är en säker och lättanvänd motorsåg som passar perfekt för att fälla mindre träd, till beskärning och grenkapning.

Häcksaxen115iHD45 har ett 45 cm långt svärd och är ergonomiskt utvecklad för att användas både vid horisontell och vertikal klippning.

Nya grästrimmern115iL har ett teleskopskaft och handtag som enkelt kan justeras för att passa användaren.